Abstractly Stamping Amp - Imagine That

Pappas företagBåde jag och min bror jobbar på mitt pappas företag. För flera år sedan startade han ett eget företag. Han ville inte ha ett överdrivet stort företag men han ville gärna att det skulle vara så pass stort att vi i familjen och vänner som behövde jobb skulle få ha jobb. Så när jag och min bror hade sommarlov visste vi alltid att vi hade någonstans att jobba. Dessutom känns det väldigt lyxigt att ha sin pappa som chef. Så vi brukade jobba någon vecka på sommaren. Sen kunde jag även fixa in mina klass kompisar om de behövde ett sommarjobb. Pappa gav bara jobb till de kompisar som han kände som ha tyckte att han kunde lita på. Men det gjorde jobbet ännu roligare om man fick jobba ett pass med en kompis under ett av de större projekten. Så man kan nog säga att hela vår släkt och alla mina kompisar någon gång i sitt liv har jobbat med flyttstädning i Falkenberg med omnejd. Det känns tryggt att ens pappa har ett eget företag för då vet man att man alltid skulle kunna få ha lite jobb om det skulle vara så att man blir av med sitt "vanliga" jobb. Jag jobbar för tillfället i en butik och trivs väldigt bra. Men när någon blir sjuk brukar jag få hoppa in ibland hos pappa. Min bror har faktiskt bestämt sig för att jobba där på nästan heltid. Min bror hoppas på att få ta över pappas företag när han går i pension. Min syster däremot har andra planer. Hon går fortfarande i skolan och jobbar så ofta hon kan för att hon vill kunna flytta utomlands när hon har tagit studenten. Så det finns många fördelar med ett familjeföretag, man har alltid ett jobb i alla fall.